Skip to content

Over ons

over-ons

Een jaar geleden zijn we met ons Tactility avontuur gestart en we zijn nog bezig met het uitbouwen van dit concept.
Een duidelijke identiteit, die hebben we in ieder geval al wel.
Dit is waar wij voor staan:

Passie

Wij zijn Ielke en Jessica. We hebben beide een passie voor mooie dingen, en we leggen in alles wat we doen een balans op tafel. Jessica heeft een diploma in interieurdesign en dit is de perfecte combinatie met haar voorliefde voor styling en zij is verantwoordelijk voor het samenstellen van de collecties, het creatief process en voelt de trends feilloos aan. Als econoom in het dagelijks leven, houdt Ielke zich met de zakelijke kant bezig, de administratie, de website, onze groeimogelijkheden en hij brengt de balans in de collecties door zijn voorliefde voor tijdloos design.

Focus

Bij Tactility focussen we op wat belangrijk is, en waar het echt om gaat: begrijpen wat de consument zoekt, het gevoel wat een product teweegbrengt en de persoonlijke benadering. Hoe doen we dit? Meerdere keren per jaar gaan we samen op pad en de beurzen af (bv MOM in Parijs) om inspiratie op te doen, wij reizen veel om trends en materialen te ontdekken en om vanuit daar onze nieuwe collecties voor jullie samen te stellen. Wij werken dan ook met een select aantal Europese leveranciers waarvan we weten dat ze kwaliteit leveren.

Empathie

In deze tijd is het ook belangrijk om bewust te zijn van onze voetprint op de planeet. Daarom hebben wij de voorkeur voor natuurlijke en duurzame producten; waar mogelijk in combinatie met het steunen van goede doelen (bv Oesterschelp Recycling en Care&Fair tegen kinderarbeid). Het gaat ons niet alleen om het product maar ook om de totaalbeleving, van jouw bezoek aan onze site of social tot het verpakken van je aankoop, alles moet als een cadeautje voelen. Als je aankoop dan toch onverhoopt niet het geplande goede gevoel geeft, kun je deze op onze kosten retourneren.

Winkelmand